Fibaro Tem sensor (температура)

FIB_DS-001
Fibaro
1.700мкд
Вклучено ДДВ: 259мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Сензорот е всушност дигитален термомер со програмабилна резолуција од 9 до 12 бита. Сензорот е идеален за мерење на температура во домот. Прецизноста е до ±0.5 °C во опсег од -10 до 85 степени. Сензорот е многу мал и може да се смести секаде. Додатно секој сензор е адресабилен со 64 битен код што овозможува поврзување на повеќе сензори преку една жица. Се напојува со напон од 3 до 5.5 волти. 
Веб страната користи cookies.