Popp CO Detector

POPE004407
Popp
7.900мкд
Вклучено ДДВ: 1.205мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Карбонмоноксид е опасен гас кој не е видлив, нема посебен мирис ниту вкус.

Електро-хемискиот сензор го контролира квалитетот на воздухот и ве предупредува доколку гсот ја надмине дефинираната вредност. Во случај на аларм ве предупредува со силен звук од 85dB преку вградената сирена и воедно испраќа информации за вредноста до контролерот.

  • Интегрирна батерија совек од 10 години
  • Алармна сирена со јачина од 85dB
  • Копче за тестирање
  • Вградена меморија
  • Можност за апдејтирање на софтверот

Веб страната користи cookies.