Philio 3in1 sensor (илуминација, температура, врата)

PHI_PST02-1C
Philio
3.420мкд
Вклучено ДДВ: 522мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
3во1 мулти сензорот се состои од три индивидуални сензори во едно пакување:

1. Сензор за врата/прозорец

2. Сензор за температура

3. Сензор за светлина

Сензорот е составен од 2 дела: детектор и магнет. Детекторот се поставува на фиксниот дел од вратата/прозорецот додека магнетот на подвижниот дел. Мултифункционалноста на сензорот ви овозможува да правите сложени сценарија со помош на вредностите кои ги отчитуваат сензорите. Доколку сензорот детектира дека вратата се отвара, се мери нивото на светлина во просторијата и доколку тоа е пониско од претходно зададената вредност уредот автоматски ќе ги вклучи светилките на одредена јачина која ќе го поплни недостатокот на светлина во просторијата.

При секое активирање на сензорот преку отварање на прозорецот или вратата истиот испраќа моментални вредност за осветлувањето и температурата до контролерот. Сензорот за светлина не функционира доколку се користи Homecenter 2 како контролер.

 

Веб страната користи cookies.