Fibaro Smoke sensor

FIBEFGSD-002
Fibaro
5.880мкд
Вклучено ДДВ: 897мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Детекторот за чад е неверојатно лесен уред лесен за монтирање. Се напојува преку адаптер или батерии. Покрај известувањето кое го испраќа до системот има и вградена сирена и RGB визулна индикација.

Димензии на уредот се 65мм дијаметар, 28мм висина и воедно има вградена електронска меморија која помага при установување на настанакот на пожарот.

Веб страната користи cookies.