Fibaro Motion sensor

FIBEFGMS-001-ZW5
Fibaro
5.150мкд
Вклучено ДДВ: 786мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Мултисензорот на Fibaro се разликува од конкурентните производи во оваа категорија со неговиот дизајн и функционалност. Сензорот е дизајниран во вид на око и е со неверојатно мали димензии. Покрај стандардната детекција на движење тој нуди и сензор за светлина и температура. Информациите околу температурата и детектираното движење се визуелно претставени преку бојата на окото кое се менува во зависност од температурата.

Осетливоста на сензорот е подеслива во зависност од просторијата и вашите потреби. Овој интелигентен уред има и опција за броење на членови во просторијата како и статистика колку време се поминува во просторијата. Преку комбинација на сензорот за температура и светлина овој уред користи и како многу ефикасен детектор на пожар кој веднаш по детекцијата ќе ве извести на вашиот уред.

 

Веб страната користи cookies.