Fibaro Door/Window sensor

FIBEFGK-101-ZW5
Fibaro
4.501мкд
Вклучено ДДВ: 687мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Сензорот за врата/прозорец е едноставен магнетен сензор кој детектира дали прозорецот/вратата е отворена. Напојувањето е преку батерија која лесно може да се промени без да се отстрани уредот од местоположбата. Сензорот се состои од два дела од кои едниот се поставува на подвижниот додека другиот на фиксниот дел (рамката) од прозорецот или вратата. Уредот може и да се искористи на други места кадешто е потребна детекција на пример: гаражна врата, фрижидер итн. Уредот доаѓа во 7 различни нијанси и тоа: бела, црна, сива, беж, светло кафена, кафена и темно кафена. За подетални информации за достапноста на одредени бои ве молиме контактирајте не на маил.

Постои можност за додавање на сензор за отчитување на температура.

Веб страната користи cookies.