Everspring сензор за движење

EVR_SP103
Everspring
3.490мкд
Вклучено ДДВ: 532мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Сензорот за движење (PIR Passive Infrared Receiver) го детектира секое движење во одредената просторија.Уредот работи на батерии и не е потребно негово комплетно отстранување за да се променат истите. Доколку е потребна промена на батериите уредот визулено ќе ви сигнализира и воедно ќе ве предупреди и преку системот. При нормални услови на работа литиумската батерија (CR123) има век на траење од 3 до 5 години.

 

Веб страната користи cookies.