Aeotec Multisensor (4in1)

AEOEZW074
Aeon Labs
4.501мкд
Вклучено ДДВ: 687мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој сензор е погоден за внатрешна и надворешна употреба и детектира:

  • Движење
  • Температура
  • Влажност
  • Светлина

Постои можност за подесување на сензитивноста на детекцијата за движење со што би се одбегнало активирање при мали движења како мачки, кучиња и слично. Благодарејќи на подвижниот држач уредот може лесно да се монтира на таван или ѕид и повторно да покрие поле од 360°.

Напојувањето е со 4 ААА батерии или преку USB кабел.

Веб страната користи cookies.