Chain Drive for Pivot Windows

FAK_ZWS230
Fakro
19.542мкд
Без ДДВ: 3.518мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој уред има вграден мал но супер моќен мотор и служи за отварање и затварање на прозорци. Најголема примена наоѓа кај прозорци со тешка достапност (тавански прозорци и сл.) Максималниот распон на ланецот изнесува 36cm и воедно има силина од 200N. Моторот е опремен заштита од преоптоварување што воедно и работи како сензор за правилно затворање на прозорецот.
Веб страната користи cookies.