Aeotec Micro Dimmer Energy Metering

AEO_MSEI
Aeon Labs
5.041мкд
Вклучено ДДВ: 769мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Микро димерот е Z-Wave димер кој ви овозможува димување на светла со моќност до 500W. Се поставува позади прекинувачот во стандардна ф60 дозна. За негово функционирање потребно е да се поврзе и нулата. Покрај контролата од мобилен телефон, таблет и ПЦ модулот ви овозможува и локална контрола преку веќе постоечкиот прекинувач. Доколку дојде до прекин на струја модулот ја памети претходната состојба.

Преку вграден алгоритам димерот ја отчитува моменталната потрошувачка.

Веб страната користи cookies.