Vera EDGE Controller

MCV_VERA_EDGE
Vera
8.983мкд
Без ДДВ: 1.617мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Z-Wave Gateway VERA Edge

Новиот Vera Edge претставува Z-Wave gateway контролер, кој ви овозможува контрола на целата мрежа преку веб интерфејс од вашиот домашен компјутер или мобилен телефон. Истотака овозможува и далечинска контрола на домот преку интернет.

Интуитивниот интерфејс којшто е 7ма генерација од овој контролер ви овозможува да конфигурирате сценарија, апликации како и контрола на пристап. Истотака може да чита најразлични сензори како температура, движење, брзина на ветер итн да ја мери и прикажува потрошувачката на енергија во домот како и да праќа слики од IP камери до вашиот телефон.

Веб страната користи cookies.