Fibaro The Button

FIBEFGPB-101-1
Fibaro
4.042мкд
Без ДДВ: 728мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Fibaro копчето е мал Z-Wave уред кој се напојува на батерии. Ви овоможува да контролирате уреди како и да активирате сценарија дефинирани во Fibaro системот. Најразлични акции може да се дефинираат од едно до 5 кликања како и задржување. Благодарејќи на малите димензии, батериското напојување и елегантниот дизајн овој уред може да се постави билокаде во домот.

Има повеќе нијанси на копчето: бела, црн, црвена, жолта, зелена, плава кафеава и портокалова.

Карактеристики:

  • Батерија: ER14250
  • Траење на батеријата 2 години при основни подесувања  макс 10 притискања на ден
  • Температура 0 - 40°C
  • Опсег: 50м надворешно и 40м внатрешно
  • Димензии 46мм дијаметар и 34мм висина


Веб страната користи cookies.