Fibaro Home CenterLite

FIB_FGHCL
Fibaro
23.347мкд
Без ДДВ: 4.202мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Home Center Lite е контролер за домашна употреба од најновата генерација. Малите димензии (90x90x33 mm) и инзворедниот дизајн ви овозможуваат контрола на дури 230 уреди во системот.

Контролерот ви овозможува интеграција со мултимедијалните системи (доколку уедите се компатабилни со системот). Управувајте со телевизорот, DVD плеерот, радиото и многу други. Додавајте сценарија, менувајте канали, прилагодете ја јачината на звукот и сето тоа преку едно далечинско. Користејќи го овој систем повеќе немате потреба од повеќе далечински за секој уред сите контроли имајте ги на едно место од вашиот паметен телефон или таблет.

Благодарејќи на вградената функција за следење на потрошувачката на енергија Вие имате увид во моменталната потрошувачка како и детален извештај за вкупната потрошувачка. Следете ги вашите најголеми потрошувачи и заштедете.

Веб страната користи cookies.