Fibaro Home Center 2

FIB_HOMEC2
Fibaro
48.449мкд
Без ДДВ: 8.721мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Fibaro Home Center 2 е контролер од најновата генерација на контролери за домашна автоматизација. Овој уред комуницира бежично со различните модули за контрола на уреди.

Овој уред интегрира сложена контрола, автоматизација и интернет протокол во еден едноставен plug’n’play уред. Поседува јасен, дефиниран интерфејс кој вам ви овозможува лесна контрола на уредите без разлика каде се наоѓате.

Со автоматскиот бекап вашите податоци во секое време ќе бидат безбедни дури и по престанок на напојувањето. Уредот истотака ги поседува и следниве функции: гео лоцирање, известување по СМС, управување со IP камери итн.

 

Веб страната користи cookies.