Fibaro SWIPE Gesture Control

FIBEFGGC-001
Fibaro
17.899мкд
Вклучено ДДВ: 2.730мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Fibaro Swipe е револуционерен уред кој со помош на гестикулации овозможува контрола на уреди во домот. Можностите и поставувањето на овој уред се бесконечни. 

Карактеристики:

  • Прв Z-Wave уред со контрола преку гестикулации
  • Бесконтактна контрола дури и со мокри и нечисти раце
  • Може да се постави на видно место како рамка за слика (со слика по ваш избор) или позади ѕид, под маса или друго скриено место.
  • Напојување преку батерија или Микро УСБ кабел

Веб страната користи cookies.