Philio 4in1 sensor (врата, движење, илуминација, температура)

PHI_PST02-1A
Philio
3.619мкд
Без ДДВ: 651мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Овој 4во1 мулти сензор има вградено 4 функции и тоа: сензор за прозорец/врата, сензор за движење, сензор за светлина и сензор за температура. Благодарејќи на сите овие сензори овој уред може да се користи како безбедносен уред во домот, да испрати аларм доколку се отвори вратата или се детектира движење, да ги упали светилките доколку падне мрак, да го подеси греењето/ладењето во зависност од измерената температира итн.

Уредот се состои од две компоненти, детекторот и магнет. Детекторот се поставува на фиксниот дел додека магнетот на подвижниот дел од прозорецот/вратата. Сензорот за светлина не функционира доколку се користи контролерот Homecenter 2.

 

Веб страната користи cookies.