LED Свеќа Е14 5W

106мкд
Без ДДВ: 19мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Заменува: 40W    
  • Гаранција: 2 години   
  • Моќност: 5W    
  • Напон: 220V    
  • Tип: E14   
  • Боја на светлина: 3000К – 6000К
Веб страната користи cookies.