LED Свеќа Е14 3W

64мкд
Без ДДВ: 12мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Заменува: 25W   
  • Гаранција: 2 години  
  • Моќност: 3W   
  • Напон: 220V   
  • Tип: E14  
  • Боја на светлина: 3000К – 6000К
Веб страната користи cookies.