Едисон Ретро 60W

254мкд
Без ДДВ: 46мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Ретро Едисон сијалица
  • Тип на грло: E27
  • Напон: 220V
  • Моќност: 60W
  • Bоја на светлина: 2700K
  • Димабилна
Веб страната користи cookies.