PVC Профил 1м со лента

136мкд
Без ДДВ: 24мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Пластичен профил за ЛЕД Лента со вградена лента
  • Должина 1м
  • Напон: 12V (потребно е трафо)
  • Моќност: 4.8W/m
  • Боја на светлина: 6000K (бела)
Веб страната користи cookies.