ALU Профил 2м Вграден Бел

297мкд
Без ДДВ: 53мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Вграден Алуминиумски профил за ЛЕД лента  24х18х7мм
  • Голем избор на дизајни и форми 
  • Должина: 2 метри


Веб страната користи cookies.