ALU Профил 2 метри

2 метри
246мкд
Без ДДВ: 44мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • Алуминиумски профил за ЛЕД лента 
  • Голем избор на дизајни и форми 
  • Должина: 2 метри 


Веб страната користи cookies.