ALU Профил 1м Вграден

199мкд
Без ДДВ: 36мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: По нарачка
Вграден Алуминиумски профил за ЛЕД лента

Голем избор на дизајни и форми

Должина: 1 метар

Веб страната користи cookies.