LED Неонка 150cm

338мкд
Без ДДВ: 61мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • LED Неонка  
  • Должина: 150cm  
  • Моќност: 24W  
  • Напон: 220V  
  • Боја: 6000К (ладно бела)  
  • Гаранција: 2 години  
  • Не се потребни пригушница и стартер
Веб страната користи cookies.