LED Rigid Bar 28.8W/m

254мкд
Без ДДВ: 46мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • ЛЕД Тврда лента со јачина од 28,8W на метар.  
  • Волатажа: 12V DC  
  • Боја: 6000К (Ладно Бела)  
  • Заштита: IP22
  • Алуминиумска подлога (не се витка)
Веб страната користи cookies.