LED Лента 4.8W/m

64мкд
Без ДДВ: 12мкд (Данок на додадена вредност)
Статус: Има на залиха
  • ЛЕД Лента со јачина од 4.8W на метар.
  • Идеална за кујни, плафонско амбиентално светло итн.
  • Волатажа: 12V DC
  • Боја: 3000K (Топло Бела)  и 6000К (Ладно Бела)
  • Заштита: IP22
Веб страната користи cookies.