Smart HOME Автоматизација

Автоматизација во домот

Контрола на уреди од далечина. Управувајте со бојлерот, клима уредот, светилките, парното, ролетните, прскалките итн...

Електро инсталатерски услуги

Електро-инсталатерски услуги

Секаков вид на електро-инсталатерски услуги. Каблирање, дознирање, шемирање ...

Лед осветлување

LED Расвета

Сите типови на ЛЕД сијалици, плафоњерки, панели, рефлектори, неонки итн... Гаранции од 1 до 2 години.

Продавница

Smart HOME модули, Лед расвета, Паметни уреди, електро галантерија... Погледнете го целиот асортиман на производи

Joomla templates by JoomlaShine